×

HET TEAM

mickey van dinterenEigenaar

Mickey van Dinteren Square12Ik kan met trots zeggen dat Square 12 na ruim 6 jaar een plek heeft veroverd bij de top modezaken van Midden-Nederland. Ieder seizoen is weer een uitdaging om een mooie betaalbare collectie te tonen aan onze klanten. En samen met mijn collega’s een goed en persoonlijk advies te geven. Ik word blij van klanten die met hun aankoop en een ‘big smile’ Square 12 verlaten. En ze dan later weer terug te zien. Dan doe je het goed. Ons motto is dan ook Live Live Lovely. Waar kan dit anders dan bij Square 12?

amandaMedewerkster

Bezig zijn met mode is creatief bezig zijn. En als ik dat mag doen in een winkel zoals Square 12 met kwaliteitskleding, dan vind ik dat ontzettend leuk.
Onze relatie met klanten is warm; dat maakt dat het verder gaat dan het adviseren van ‘een nieuw kledingstuk’. En als toef op de taart ons leuke team.

petraMedewerkster

Het bezig zijn met styling voor zowel klanten als de winkel waarin ik mijn creativiteit met hart en ziel kan leggen maakt dit vak voor mij en het werken bij Square 12 tot een feestje!

marleenMedewerkster

Square12 voelt niet als werk! Vrouwen helpen een nieuwe outfit aan te schaffen is fantastisch om te doen. Samen op zoek naar de stijl die bij je past en laten zien hoe je kleding het best kan combineren. Het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld te zijn… Immers: eenvoud siert de mens!

contact

SQUARE 12
Emmaplein 12
3722 AD Bilthoven
Tel: +31 (0)30 22 58 822 square12mickey@hotmail.com

Openingstijden

Maandag13.00 - 18.00 uur

Dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 18.00 uur

Zaterdag10.00 - 17.00 uur

Social

Locatie