Emmaplein 12 3722 AD Bilthoven 030 22 58 822
With Passion for Fashion!

Dat is in één oogopslag duidelijk, hier heeft men echt passie om een vrouw er top uit te laten zien. Een winkel met een zeer hoge ‘WOW’-factor. Je raakt er niet uitgekeken. We komen alleen maar mooie merken tegen die precies dat bieden wat een vrouw een stoer uiterlijk geeft of juist trendy, in ieder geval altijd stijlvol met heel veel flair.

Kledingadvies.
Als vrouwen zijn we prima in staat onze garderobe uit te zoeken. Toch is het bij Square12 aan te raden een passend en professioneel kledingadvies met een portie persoonlijke aandacht te vragen. Zij hebben het fijne gevoel voor details, waardoor je er ineens veel beter uitziet!

Het complete plaatje.
In ruim tien jaar heeft Mickey van Dinteren haar Square12 naar de top gewerkt. Samen met haar team van modeadviseurs zijn ze elke dag, elk seizoen weer hard aan het werk om een mooie en betaalbare collectie in de winkel te verzamelen. Square12 kleedt je bovendien van top tot teen, inclusief accessoires!

De merken.
Dat zijn er veel, maar stuk voor stuk top! Merken zoals Closed, Drykorn, Gustav, Set en enkele Nederlandse topmerken zoals Dante6, No’mansland Summum, Be Pure een merk met haar wortels in Amsterdam.

Met mooie kleuren of juist ingetogen, maar telkens bijzonder in hun ontwerpen.

En niet te vergeten Copenhagen met een waanzinnige collectie sneakers en schoenen.En natuurlijk ook prachtige sieraden van o.a Gas bijoux.
Kortom, kom gezellig langs, dompel je onder in de wereldmode en laat je kleden met het laatste op dit gebied. Het team weet je steeds weer te verrassen met de mooiste creaties.

Of zoals wij zeggen; ‘Live Life Lovely!’