Emmaplein 12 3722 AD Bilthoven 030 22 58 822
MICKEY
Shop Owner

Ik kan met trots zeggen dat Square12 na ruim 10 jaar een plek heeft veroverd bij de top modezaken van Midden-Nederland. Ieder seizoen is weer een uitdaging om een mooie betaalbare collectie te tonen aan onze klanten. En samen met mijn collega’s een goed en persoonlijk advies te geven. Ik word blij van klanten die met hun aankoop en een ‘big smile’ Square12 verlaten, en ze dan later weer terug te zien. Dan doe je het goed. Ons motto is dan ook Live Live Lovely. Waar kan dit anders dan bij Square12!
  • OUR SHOP
  • OUR SHOP
CLAUDIA
Styliste

Bezig zijn met mode is creatief bezig zijn. En als ik dat mag doen in een winkel zoals Square12 met kwaliteitskleding, dan vind ik dat ontzettend leuk.Onze relatie met klanten is warm; dat maakt dat het verder gaat dan het adviseren van ‘een nieuw kledingstuk’. En als toef op de taart ons leuke team.
MADELEINE
Styliste

Het bezig zijn met styling voor zowel klanten als de winkel waarin ik mijn creativiteit met hart en ziel kan leggen maakt dit vak voor mij en het werken bij Square12 tot een feestje!
  • OUR SHOP
  • OUR SHOP
CHAS
Styliste

Square12 voelt niet als werk! Vrouwen helpen een nieuwe outfit aan te schaffen is fantastisch om te doen. Samen op zoek naar de stijl die bij je past en laten zien hoe je kleding het best kan combineren. Het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld te zijn… Immers: eenvoud siert de mens!